Voorwaarden Expeditie Suasa

De voorwaarden zijn erop gericht om maximale flexibiliteit en zekerheid te kunnen bieden, ook in deze bijzondere tijden. Wij hopen en verwachten dat de situatie met Covid-19 voor het seizoen 2021 in Italië en deze regio voldoende onder controle zal zijn om ontspannen en onbezorgd op vakantie te kunnen. Mocht er onverhoopt toch een negatief reisadvies komen, dan hanteren wij flexibele voorwaarden: de Expeditie wordt geheel kosteloos verzet.

Hoe reserveer ik?
Bij het boeken van een Expeditie betaal je binnen 7 dagen 35% van de totale prijs. Wij sturen hiervoor een betaalverzoek. Pas na de aanbetaling is de reservering van de Expeditie definitief. Totdat de aanbetaling is voldaan is er sprake van een optie en kunnen zowel de gast als de organisator van de Expeditie zonder verdere restricties of kosten van de reservering afzien. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 4 weken voor aankomst. Reserveer je binnen 4 weken van aankomst, dan betaal je direct het volledige bedrag van de reservering. Bij niet tijdige of onvolledige betaling kan de reservering worden geannuleerd.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?
We maken onderscheid tussen annulering als gevolg van een negatief reisadvies (code oranje of rood) en overige annuleringen.

In het geval van een negatief reisadvies voor Italie en/of regio De Marken, zal de organisator van de Expeditie een nieuwe datum in de zomer van 2021 plannen. De data van deze 2e optie staan aangegeven op de website bij de Expeditie pagina’s. Mocht de Expeditie ook op deze datum als gevolg van een negatief reisadvies niet door kunnen gaan, dan zal een nieuwe datum in het voorjaar van 2022 worden gepland. Alle aanbetalingen kunnen meegenomen, de reservering wordt dus geheel kosteloos verzet. Er worden geen administratiekosten of overige kosten in rekening gebracht.

Wanneer er geen negatief reisadvies geldt voor Italie en/of regio De Marken, gaan de Expedities door op de aangegeven data. Bij annulering in dit geval, is een annulerende gast de volgende bedragen verschuldigd. Bij annulering tot 4 weken vóór de dag van aankomst: 35% van de huursom (is gelijk aan de 1e aanbetaling). Bij annulering na 4 weken vóór de dag van aankomst dient het volledige bedrag van de totale huursom voldaan te worden.

Wij adviseren om zelf een annuleringsverzekering tegen risico’s van ziekte, ongeval of andere omstandigheden af te sluiten.

Voor de overige voorwaarden verwijzen we naar de voorwaarden van Camping Suasa (dus m.u.v. artikelen 6.5 en 6.6).