camping suasa

Verscholen achter een bos in Italië in de prachtige regio Le Marche ligt tussen de heuvels Camping Suasa. Hier ben je weg van alles en eigenlijk overal vlakbij.

Een combinatie van ‘oldschool’ kamperen en luxe verhuur van Safaritenten en Bell tenten. Afhankelijke van de Expeditie, zijn verschillende accommodaties beschikbaar.

Expeditie Camping Suasa

Waar kan je slapen?

Tijdens de Expedities op Camping Suasa kan je kan kiezen tussen drie verschillende vooropgezette tenten. Allemaal voorzien van comfortabele opgemaakte bedden en een plek om je terug te trekken. Tijdens de Expedities is er een beperkt aantal tenten en/of plekken beschikbaar. Alle informatie en de prijzen staan op de diverse Expeditie pagina’s.

Meer info en foto’s van de verschillende accommodaties vind je op www.campingsuasa.nl

Safaritent Top Notch

Deze grote tent van 45 m2 incl. 10 m2 terras is van alle gemakken voorzien en heeft 5 of 6 volwaardige slaapplekken en 2 slaapverblijven. Verder een volledig uitgeruste keuken met fornuis, warm water en een koelvries combinatie. In de woonkeuken is een eettafel en een bank. De living, het privé sanitair en de twee slaapvertrekken zijn van elkaar gescheiden door stevige houten wanden. Het terras is voorzien van een loungebank en een picknicktafel.

Safaritent Classic

De Safaritent Classic is 45 m2 incl. 10 m2 terras en heeft alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie voor vijf maximaal personen met vaste bedden. Er zijn 2 slaapverblijven. Binnen vind je verder een compacte keuken met een tafelkoelkast en gasstel en een grote eettafel. Buiten een waterpunt, een picknicktafel en een loungebank. Het toilet en douches vind je in de sanitair ruimte.

Bell-tent

De heerlijk ruime ronde katoenen tent van 5 m doorsnede is ideaal voor twee personen. In de tent staat een opgemaakt tweepersoonsbed (160 cm) met nachtkastjes. Een klein kastje met servies en bestek, een kledingrek, een warm vloerkleed en een stopcontact. Het toilet en douches vind je in de sanitair ruimte.

het support team

Tijdens de Expedities staan Dora en Myron voor je klaar.

Dora Borst

Schrijvende moeder van twee zoons en campingbaas. Met manlief Myron in 2019 van centrum Rotterdam verhuist naar het platteland van Italië.

Myron Freeling

Heeft jarenlang dance evenementen georganiseerd en zich ingezet voor de stedelijke ontwikkeling van Rotterdam. Tegenwoordig houd hij Camping Suasa draaiende met Dora.

Wil jij meehelpen?

We geloven sterk in co-creatie. Heb jij zelf een idee voor een Expeditie of wil je helpen bij een van de bestaande Expedities? Leuk! Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Hoe kom je er?

Wanneer je met de auto komt, regelt Google Maps alles voor je. Camping Suasa staat erin. Je kan ook direct deze link gebruiken.

Kom je vliegen, dan zijn er verschillende opties.

Vliegveld Ancona Falconara
Ryanair vliegt vanaf Dusseldorf-Weeze en Brussel-Charleroi op Ancona. Vanaf Ancona is het ca. 45 minuten rijden naar de Camping. Dit is een korte en fijne rit.

Vliegveld Internazionale dell’Umbria in Perugia
Vanaf zomer 2020 biedt Transavia vluchten aan vanaf Rotterdam-The Hague Airport naar Perugia. Vanaf Perugia is het ca. 1.15 uur rijden naar Camping Suasa. Een mooie rit van ca. 90 km door Umbrië en Le Marche.

Vliegveld Bologna
Meerdere maatschappijen vliegen op Bologna, vanaf meerdere vliegvelden in Nederland. Vanaf Bologna is het ca. 2 uur rijden naar de Camping. De eerste 1.5 uur is Autostrada, het laatste half uur is een rechte weg landinwaarts.

Auto huren in Italië
Vanaf alle drie de vliegvelden kan je prima een auto huren, al dan niet met andere deelnemers samen. Wij raden aan om dit al vanuit Nederland te regelen, bijvoorbeeld via Skyscanner of Kayak, maar er zijn ook vele andere opties. Tip: onze ervaring is dat Google Maps in Italië beter werkt dan de navigatiesystemen die in de huurauto’s zitten.

Indien je niet zelf wil rijden of vliegen dan kun je gebruik maken van een reis per trein. Voor treintijden en prijzen verwijzen we je graag naar https://www.trenitalia.com/tcom-en. Het dichtbijzijnste treinstation is Senigallia.

Hulp of advies nodig voor het regelen van je reis? Neem gerust contact met ons op.