Happy mama week

Happy Mama Week

Wanneer: zon. 09 – vrij. 14 mei 2021*

Waar: Castelleone di Suasa in De Marken, Italië

Voor wie: moeders, alleen of met bevriende moeders
* als het ivm reisbeperkingen niet door kan gaan in mei, wordt het verplaatst naar zon. 12 – vrij. 17 sep 2021

Durf jij JA te zeggen tegen jezelf?

Een (mid)week speciaal voor jou? Met alle aandacht voor jou. Wie jij bent als moeder, als vrouw, als jezelf?

happy mama week

Deze (mid)week is voor elke moeder die JA durft te zeggen tegen zichzelf. Voor elke moeder die wil en durft toe te geven dat het moederschap heus niet zo eenvoudig is en bereid is om dit met andere moeders te delen en hier samen op een leuke, leerzame manier een andere draai aan wil geven.

Voor elke moeder die zichzelf alleen het allerbeste gunt. Even wil opladen of juist ontladen,  zodat ze daarna weer helemaal ‘mama’ kan zijn zonder zichzelf daarbij te vergeten.

“Wat denk jij, drukke, bezige mama? Durf jij deze expeditie aan? Ben je hier aan toe? Ja toch?”

Deze (mid)week is speciaal voor jou!

wie ben ik?

Kim van Doorn

MindfulKids trainer

Mijn naam is Kim van Doorn en ik ben 38 jaar en getrouwd met Jeroen

Op mijn 26e werd ik voor het eerst moeder van onze oudste zoon. Ik werkte toen full time in de gehandicaptenzorg en was flink bezig met hogerop komen.

Ik werd locatiemanager in de kinderopvang terwijl ik voor de tweede keer moeder werd. Onze tweede zoon werd geboren. Ik werkte op papier 4 dagen, in de praktijk 5 of meer. Onze oudste zoon bleek een temperamentvol mannetje waar we af en toe onze handen aan vol hadden (en nog steeds hebben). Toch mocht ik voor de 3e keer moeder worden, een dochter.

Ik zou gewoon blijven werken. Maar dat lukte me niet. Ik heb het nog een klein jaartje volgehouden maar het lukte me niet om alle ballen hoog te houden. De paniek sloeg toe en ik besloot een stapje terug te doen. Deze stap terug was de grootste stap vooruit die ik heb kunnen maken.

Ik kwam in aanraking met mindfulness waardoor ik in contact kwam met mezelf, met mijn gevoel, met mijn passie. Ik durfde te kiezen voor mezelf en te luisteren naar m’n hart. Het enige wat ik kon denken was: “Dit moeten kinderen al op school leren en dit moeten de moeders van nu ook ervaren!”

Vanuit die missie ben ik, met al m’n (o.a. pedagogische) opleidingen en (levens)ervaring, trainingen gaan ontwikkelen voor kinderen, moeders en scholen. Mindfulness staat hierin centraal, maar ook de werking van het kinderbrein, gezonde voeding en beweging zijn belangrijke items. Ik probeer dit alles pasbaar te maken in het (vaak drukke) gezinsleven. Dit doe ik onder andere door je bewust te maken dat je van de kleine dingen vaak veel energie kunt krijgen, als het je lukt om dit te zien.

Mijn levensmotto is niet voor niets: Do More Of What Makes You Happy!

Inmiddels werk ik 2,5 dag op een school en de rest van de week bij Happy Minds Happy Kids. Ook fulltime dus. Maar zo voelt het al lang niet meer! Want ik doe dat waar ik van hou!

Dus…durf jij voor jezelf te kiezen? Durf jij dát te doen wat je stiekem altijd al wilde maar nooit durfde? Altijd dat stemmetje in je hoofd dat dat niet kan? Ik kan m’n kinderen toch niet in de steek laten? Ik kan het geld toch ook besteden aan een weekje weg met het gezin?

Geloof mij! Investeren in jezelf betekent investeren in je gezin. Door voor jezelf te zorgen, zorg je voor je kind(eren). Grijp je kans!

Heb je al geboekt? Dan zie ik je in Italie! Tot dan!

Liefs Kim

de mama week ervaring

Mama week experience

Deze (mid)week is speciaal voor jou!

Waar is het EN WAAR VERBLIJF IK?

Deze week vindt plaats op Camping Suasa in een vallei van rust tussen de heuvels van het Italiaanse platteland in Le Marche. Back to basic, terug naar je natuur. Weg van je dagelijkse routine en alle ruimte om op een gezamenlijk avontuur te gaan.

Tijdens de Happy Mama Week kan je kan kiezen tussen drie verschillende vooropgezette tenten. Kies je voor een Safaritent Classic of Topnotch, dan deel je deze met een andere moeder, ieder met een eigen slaapverblijf. Wil je met een aantal vriendinnen samen in een Safaritent dan kan dat ook. Kies je voor een Bell-tent, dan is deze voor jou alleen, maar het is op ook mogelijk om deze met een vriendin te delen. De tenten zijn allemaal voorzien van comfortabele opgemaakte bedden.

Meer informatie over de accommodaties en camping vind je hier.

Agricampeggio Camping Suasa

DE HAPPY MAMA WEEK IS INCLUSIEF:

>

Alle 5 overnachtingen

>

Iedere dag ontbijt, lunch en Italiaans diner

>

Afwisselend & compleet verzorgd programma

>

Een reisadvies op maat

>

Water, koffie & thee

>

Gebruik van het buitenzwembad

>

Ontspanning, rust en stilte

>

Vrij toegang tot internet via Wifi

>

Leerzame momenten van en met elkaar

>

Interactie met andere moeders

>

Persoonlijke begeleiding

>

Mooie avonden bij het kampvuur

WAT ZIJN DE KOSTEN?

De kosten zijn per persoon en inclusief alle 5 overnachtingen, maaltijden en alle activiteiten. 

Er wordt iedere dag gezorgd voor ontbijt, lunch en italiaans diner. De maaltijden zijn op verzoek vegetarisch en grotendeels met lokale producten bereid. Er is ook gratis water, koffie & thee. Op de camping kan verder gratis gebruik gemaakt worden van het ruime buitenzwembad, de douches en afwasplekken, de vuurplaats, natuurspeeltuin en overige voorzieningen. Wifi is gratis beschikbaar voor wie dat wil. Het is mogelijk om gebruik te maken van een wasmachine tegen een kleine vergoeding.

De Happy Mama Week is kleinschalig en persoonlijk van opzet. Er is plek voor maximaal 12 moeders, waardoor er letterlijk en figuurlijk alle ruimte is voor iedereen die meedoet. De week is exclusief je retourvlucht, auto- of treinreis (wel kunnen we een reisadvies op maat geven), vervoer van en naar de accommodatie, eventuele overige excursies.

Prijzen per persoon inclusief verblijf, programma en alle maaltijden

Je kan kiezen tussen drie verschillende vooropgezette tenten. Kies je voor een Safaritent Classic of Topnotch, dan deel je deze met een andere moeder. Je hebt ieder je eigen slaapverblijf. Wil je met een aantal vriendinnen samen in een Safaritent dan kan dat ook. Liever een tent voor jezelf? Kies dan voor een Bell-tent met een ruim 2-persoons bed.  Als je wil, is het ook mogelijk om deze met een vriendin te delen. 

KATOENEN
BELL TENT

€699 per persoon

Een eigen ronde katoenen tent van 5 m. diameter met 2-persoonsbed van 160 cm en stroom.

SAFARITENT
CLASSIC

€699 per persoon

Ruime safaritent van 45m2 incl. terras met woonkamer, basic keuken en 2 slaapverblijven.

SAFARITENT
TOPNOTCH

€769 per persoon

Ruime safaritent van 45m2 incl. terras met woonkamer, volledige keuken, badkamer en 2 slaapverblijven.

vraag & antwoord

Code oranje of rood in Italie of een negatief reisadvies, wat nu?

Bij code oranje of rood in Italië of een negatief reisadvies, kan de Happy Mama Week niet doorgaan. De week wordt dan kosteloos verplaatst naar de week van zondag 12 t/m vrijdag 17 sep 2021. Bekijk hier de voorwaarden.

Kan ik ook eerder komen of langer blijven?

In overleg ben je welkom om eerder te komen of langer te blijven je betaalt dan een dagtarief voor de beschikbare accommodatie. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wanneer is mijn boeking definitief?

Voor de reservering sturen wij je een bevestiging en vragen 30% aanbetaling, uiterlijk binnen zeven dagen na bevestiging van de boeking te voldoen. Pas na de aanbetaling is de reservering van de Expeditie definitief. Totdat de aanbetaling is voldaan is er sprake van een optie en kunnen zowel de gast als de organisator van de Expeditie zonder verdere restricties of kosten van de reservering afzien. Bekijk hier de voorwaarden.

Wat is een reisadvies op maat?

Vanuit Nederland kan je vliegen vanaf diverse vliegvelden, naar diverse luchthavens in Italië. Wij hebben inmiddels goed zicht op de mogelijkheden en prijzen. Ga je voor comfort of liever budget. Wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw ideale reis naar Camping Suasa.

Wordt er rekening gehouden met mijn dieet of allergie?

Bij de aanmelding kan je doorgeven of je een allergie hebt of een dieet volgt, dan houden we daar rekening mee.

Mag ik huisdieren meenemen?

Helaas, huisdieren zijn niet toegestaan tijdens de Expedities.

Heb ik ook tijd voor mezelf?

Zeker! Niets is verplicht en je bent vrij om je dag in te delen zoals jij dat wenst. Gedurende het programma zijn er ook genoeg momenten in gebouwd voor jezelf om te relaxen.