Anyani familie vakantie

Anyani Familie Vakantie

Wanneer: zat. 1 – 8 mei 2021*

Waar: Castelleone di Suasa in De Marken, Italië

Voor wie: ouders/families met kinderen vanaf 4 jaar.
* als het ivm reisbeperkingen niet door kan gaan in mei, wordt het kosteloos verplaatst naar de meivakantie volgend jaar: zat 30 apr – 7 mei 2022

Ben je meer dan ooit toe aan vakantie?

Wil je samen met de kinderen mooie herinneringen bouwen?

Een week met het gezin weg uit de eigen omgeving en de frisse lucht in?

Ga op Anyani Familie Vakantie!

Net even anders op vakantie

Een compleet verzorgde week in de meivakantie 2021 voor de hele familie met yoga, massage, natuurbeleving, heerlijk eten, sport en spel. De vier elementen (aarde, water, lucht en vuur) zijn de rode draad in het programma die ons verbinden met onszelf, elkaar en de natuur. Wat nou het geheimzinnige vijfde element is… daar kom je tijdens de week achter.

Tijdens de Anyani familie vakantie staan avontuur, verdieping en plezier voorop met dagelijkse workshops voor ouders en kinderen!

Wie zijn wij?

Paul Vrenken

Ik ben sinds 2011 zelfstandig ondernemer en geef opleidingen en trainingen op het gebied van yoga en massage. Ik heb daarin echt mijn hart gevolgd, want daarvoor werkte ik als kwaliteitsmanager. Wekelijks geef ik nu massage en yoga aan 75-100 volwassenen en kinderen en dat geeft zoveel voldoening.
Jarenlang heb ik gewerkt in het kinderteam en als workshopgever bij het Open Up festival en dat is voor mij een belangrijke bron en inspiratie geweest om me om te laten scholen tot lichaamsgericht therapeut.
Ik heb een passie voor de natuur en voor de Indiaanse leef- en zienswijze en die kennis heb ik gekoppeld aan yoga, massage, ontspanning en spel in het kinderyogabordspel (Mila’s rare houdingen), waar ik de ontwikkelaar van ben. Ik ben vader van 3 prachtige kinderen: Angela (16) die erg goed in dansen is, Ayelen (12) dans- en turnkampioen, Ravi (4) ravot kampioen en ik ben getrouwd met Debby.
 

Debby Leenman

Ik ben getrouwd met Paul en de trotse moeder van onze zoon Ravi. Ook ben ik heel blij met mijn twee bonusdochters.
Na ruim 20 jaar op kantoor te hebben gewerkt heb ik het roer omgegooid en ben ik na de opleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker in de Kinderopvang aan de slag te gaan. Eerst vooral op de BSO en nu het vaste gezicht op een peutergroep. Ik vind het erg leuk om met kinderen op ontdekking te gaan en ze nieuwe dingen te laten ervaren. Ook ben ik graag in ons voedselbos om daar lekker te werken en te genieten van de natuur.

de Familie vakantie ervaring

Familie retreat

Anyani waarden

Anyani betekent in het Sanskrit: anders.
Deze familievakantie zal net even anders zijn dan je gewend bent.

We gaan het natuurlijk leuk hebben samen én we gaan dingen doen die je energie, inspiratie en verbinding zullen geven.

De kernwaarden van deze vakantie zijn: avontuur, verdieping en plezier.

Avontuur

We nemen je mee op avontuur in de omgeving en op de locatie. Met volop aanbod aan workshops voor ouders en kinderen. We gaan pizza bakken en op de kop staan, spelen met water en soms zelfs met vuur. Over de aarde lopen én ook lekker dansen. In stilte zittend in het mooie Italiaanse landschap zal de wind je woorden influisteren. Noem het mediteren, noem het mindfulness of noem het simpelweg genieten en thuiskomen bij jezelf.

Verdieping

We zullen in verbinding met elkaar gaan en we gaan die verbinding bekrachtigen en verdiepen. Maar dat kan alleen als je het contact met jezelf stevig vast hebt. Daar gaan we aandacht aan besteden met behulp van de 4 elementen: water, aarde, vuur en lucht. Wat betekenen deze voor jou en hoe kunnen ze jou helpen om dichter bij jezelf te blijven? De antwoorden ontdekken we gedurende de week.

Plezier

In deze tijd besteden we extra aandacht aan plezier. Waar word jij blij van? Wat maakt jou gelukkig? Daar gaan we meer van doen…dat is ons geheim.

Kom je ook?!

WELKE ACTIVITEITEN ZIJN ER TIJDENS DE VAKANTIE?

Er zijn dagelijks workshops voor de ouders en kinderen. De week is inclusief een volledig verzorgd programma. Kom nader tot elkaar en tot jezelf met onder andere de volgende activiteiten. 

yoga, kinderyoga, meditatie, natuurkunst, wandeling, watergevecht, mannencirkel vrouwencirkel, speurtocht, disco, massage-, kook- en dansworkshops, fotoshoot en oudersharing

Waar is het EN WAAR VERBLIJF IK?

Deze week vindt plaats op Camping Suasa in een vallei van rust tussen de heuvels van het Italiaanse platteland in Le Marche. Back to basic, terug naar je natuur. Weg van je dagelijkse routine en alle ruimte om op een gezamenlijk avontuur te gaan.

Type accommodaties
Tijdens de Familie Vakantie kan je kan kiezen tussen drie verschillende vooropgezette tenten: Safaritent Topnotch, Safaritent Classic en Bell-tent. Allemaal voorzien van comfortabele opgemaakte bedden en een plek om je terug te trekken. 
De Safaritenten Topnotch en Classic zijn beschikbaar voor minimaal drie en maximaal zes personen. Als je met een vriend of vriendin en kids wil komen en met hem/haar de Safaritent wil delen is dat helemaal goed. Voor één ouder gezinnen zijn de Bell-tenten beschikbaar. Zijn jullie een één ouder gezin en wil je met een ander één ouder gezin in een Safaritent, laat het ons weten dan kijken we of we jullie kunnen matchen.

Meer informatie over de accommodaties en camping vind je hier.

Agricampeggio Camping Suasa

DE ANYANI FAMILIE VAKANTIE IS INCLUSIEF:

>

Alle 7 overnachtingen

>

Iedere dag ontbijt, lunch en Italiaans diner

>

Dagelijks workshops voor ouders en kids

>

Een reisadvies op maat

>

Water, koffie & thee

>

Gebruik van het buitenzwembad

>

Ontspanning, rust en stilte

>

Persoonlijke aandacht

>

Avontuur, verdieping & plezier

>

Leerzame momenten van en met elkaar

>

Genieten en thuiskomen bij jezelf

>

Mooie avonden bij het kampvuur

WAT ZIJN DE KOSTEN?

De kosten zijn per persoon en inclusief alle 7 overnachtingen en alle activiteiten: yoga, kinderyoga, meditatie, natuurkunst, wandeling, watergevecht, mannencirkel vrouwencirkel, speurtocht, disco, massage-, kook- en dansworkshops, fotoshoot en oudersharing.

Ook is iedere dag inbegrepen: ontbijt, lunch en italiaans diner. De maaltijden zijn allen vegetarische en grotendeels met lokale producten bereid. Er is ook gratis water, koffie & thee. Op de camping kan verder gratis gebruik gemaakt worden van het ruime buitenzwembad, de douches en afwasplekken, de vuurplaats, natuurspeeltuin en overige voorzieningen. Wifi is gratis beschikbaar voor wie dat wil. Het is mogelijk om gebruik te maken van een wasmachine tegen een kleine vergoeding.

De familieweek is kleinschalig en persoonlijk van opzet. Er is plek voor maximaal 30 personen, waardoor er letterlijk en figuurlijk alle ruimte is voor iedereen die meedoet. De familieweek is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar, maar we kijken niet op een paar maanden. De familieweek is exclusief je retourvlucht, auto- of treinreis (wel kunnen we een reisadvies op maat geven), vervoer van en naar de accommodatie, eventuele overige excursies.

Lijkt het jou superleuk, maar is het boven je budget, neem dan contact op voor de mogelijkheden om te kamperen en/of co-creëren. 

Prijzen per persoon inclusief verblijf, programma en alle maaltijden

KATOENEN
BELL TENT

voor: 2 personen

€449 per persoon vanaf 12 jr.

€399 per persoon 4 t/m 12 jr.

Ronde katoenen tent van 5 m. diameter met 2-persoonsbed (160 cm) en privé terras. Op verzoek een extra luchtbed.

SAFARITENT
CLASSIC

Voor 3-6 personen

€599 per persoon vanaf 12 jr.

€449 per persoon 4 t/m 12 jr.

Ruime tent 35m2 met woonkamer, kampeerkeuken, 2 ruime slaapverblijven met 5-6 bedden.

SAFARITENT
TOP NOTCH

voor 3-6 personen

€649 per persoon vanaf 12 jr.

€469  per persoon 4 t/m 12 jr.

Ruime tent 35m2 met woonkamer, keuken, privé badkamer, 2 slaapverblijven met 5-6 bedden.

vraag & antwoord

Voor welke leeftijd is het programma geschikt?

Het programma is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar. Als je twijfelt want je hebt een heel zelfstandige driejarige of juist een aanhankelijke vierjarige, neem dan gerust contact met ons op.

Code oranje of rood in Italie of een negatief reisadvies, wat nu?

Bij code oranje of rood in Italie of een negatief reisadvies, kan de Anyani familievakantie niet doorgaan. De week wordt dan verplaatst naar de week van za 21 tot za 28 augustus 2021. Bekijk hier de voorwaarden.

Kan ik ook eerder komen of langer blijven?

In overleg ben je welkom om eerder te komen of langer te blijven je betaalt dan een dagtarief voor de beschikbare accommodatie. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wanneer is mijn boeking definitief?

Voor de reservering sturen wij je een bevestiging en vragen 30% aanbetaling, uiterlijk binnen zeven dagen na bevestiging van de boeking te voldoen. Pas na de aanbetaling is de reservering van de Expeditie definitief. Totdat de aanbetaling is voldaan is er sprake van een optie en kunnen zowel de gast als de organisator van de Expeditie zonder verdere restricties of kosten van de reservering afzien. Bekijk hier de voorwaarden.

Kan ik ook een Safaritent delen?

De Safaritenten zijn beschikbaar voor minimaal drie en maximaal zes personen. Als je zelf met een vriend of vriendin wil komen en met hem/haar de tent wil delen is dat helemaal goed. Voor één ouder gezinnen zijn de Bell-tenten beschikbaar. Zijn jullie een één ouder gezin en wil je met een ander één ouder gezin in een Safaritent, laat het ons weten dan kijken we of we jullie kunnen matchen.

Wat is een reisadvies op maat?

Vanuit Nederland kan je vliegen vanaf diverse vliegvelden, naar diverse luchthavens in Italië. Wij hebben inmiddels goed zicht op de mogelijkheden en prijzen. Ga je voor comfort of liever budget. Wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw ideale reis naar Camping Suasa.

Wordt er rekening gehouden met mijn dieet of allergie?

Bij de aanmelding kan je doorgeven of je een allergie hebt of een dieet volgt, dan houden we daar rekening mee.

Mag ik huisdieren meenemen?

Helaas, huisdieren zijn niet toegestaan tijdens de Expedities.

Hebben we ook tijd voor onszelf?

Zeker! Niets is verplicht en je bent vrij om je dag in te delen zoals jij dat wenst. Gedurende het programma zijn er ook genoeg momenten in gebouwd voor jezelf om te relaxen.

Is er speelgelegenheid voor mijn kind?

Er zijn genoeg plekken op Camping Suasa waar kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. De speelweide ligt centraal op de camping en dichtbij het zwembad en het terras. Hier kan je zoeven van de glijbaan, schommelen tot hoog in de hemel enbewegen op de trampoline

Aan de rand van Camping Suasa, vind je de natuurspeelplaats. Hier kan je je evenwicht testen, bruggen bouwen, een kasteel bouwen in de mega zandbak en zelf water op pompen. Je kan hier zelf iets bouwen, lekker ravotten of gewoon een beetje kliederen met water en zand.

 

Er is een groot opbouw zwembad van 10×5 meter op Camping Suasa. Daar kan je zelfs baantjes in trekken! Het zwembad ligt centraal op de camping, goed in het zicht en direct naast het zonneterras waar je heerlijk kan chillen.

wat je kan verwachten